dimarts, 21 de març del 2017

Xavier Moratonas

A l'Expansió del #gamificurs volem descobrir la relació entre la gamificació i l'Aprenentatge Basat en Jocs, (entre d'altres coses). Per a fer-ho hem convidat a en Xavier Moratonas, probablement una de les persones amb més autoritat en el tema. Ell mateix es presenta:

"Sóc un dels socis fundadors de Lu2, una empresa nascuda el 2011 i especialitzada en Aprenentatge Basat en el Joc. Les activitats que realitzem giren al voltant de l’aplicació professional del joc de taula en l’àmbit educatiu però també fem algunes jornades de caire lúdic.
Entre aquestes activitats hi ha la venda de jocs, la formació i els tallers, sent les principals les dues últimes. El nostre catàleg és selectiu, treballem amb molts editors i tan sols incorporem allò que hem pogut comprovar que funciona en el seu àmbit d’aplicació. Fem xerrades, tallers de jocs i formació per a mestres, logopedes, psicòlegs, educadors socials, treballadors socials i famílies. També col·laborem en els estudis que fa la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida en relació a l’ús dels jocs de taula a l’escola o amb gent gran amb dèficits cognitius. No us imagineu tot el que hi ha dins d’un joc!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per formar part de la comunitat del #gamificurs!

Entrades populars